måndag, oktober 11, 2010

Fotoförsök

På måndagar börjar jag sent så på förmiddagen idag tänkte jag att jag skulle försöka passa på att fota mina senaste FO:n. Solen lyste så vackert på frosten, och jag lockade med mig maken och lilla N ut för en fotosession och gungstund. Vi blev dock inte ute någon lång stund, för huh så kyligt det var. Speciellt för de av oss som envisades med att dra av sig vantarna och undersöka de halvfrusna löven i lekparken.
Tyvärr var det också jättesvårt att fota stickade alster när solen stod så lågt, varför resultatet inte alls blev så bra. Jag publicerar dem dock ändå, för de lär inte bli nämnvärt bättre i blixtljus.

Först ut är min mini-Hawthorne. Den blev nästintill halsdukslång, men betydligt smalare än jag föreställt mig. Nu i efterhand tänker jag att jag ju kunnat lägga till ett rätstickat parti till i överkanten, men det är ju så dags nu.
Eftersom den blev så pass liten kommer jag nog inte använda den själv, utan det blir nog lilla N som får värma halsen med den under vintriga vagnturer.

I helgen hade maken och jag en lyxig barnfri lördag ute vid kusten och jag hann avsluta både mina Spirogyramönstrade muddar (som legat till sig ganska länge) och en dragspelsbasker till lilla N.
6 kommentarer:

Malin sa...

Så söt lilla N blev i sin basker!

Stickorren sa...

Vad söt hon var i baskern!

Inger sa...

Kan bara instämma i tidigare kommentarer, lägg sen bara till sjalen också. Vilken tjusig tjej det blir.

Ilsefin sa...

Jag tycker att din Hawthorne blev jättefin och lilla N är ju supersöt i sin basker (det är hon iofs annars också).

Anonym sa...

Å, så supergullig lilltjejen i sin nya mössa.

Mia sa...

Snygg mössa.
Och vad hon växer!