söndag, november 06, 2011

Nyckelpigor

Efter att ha tagit en söm eller två i taget några kvällar sydde jag just klart den här tunikan.

Fint tyg tycker jag! Är allt ganska nöjd, men undrar varför allt ser så himla snett och galet ut när jag ska till att fota? Det är verkligen jättsvårt att få ett plagg att ligga helt plant och sedan hålla kameran i perfekt vinkel. (För inte kan väl den hemska sanningen vara att det ÄR snett? ;-))  Kantningen blev aningen, aningen lös, vilket troligen beror på att jag använde en annan muddväv den här gången. Velade lite mellan röd och svart kantning men fastnade som synes för den svarta. Konstigt nog, eftersom jag ju gillar färgglatt, men jag tyckte att det blev lite mer stilrent såhär. Nu är jag tom sugen på att sy ett par matchande svarta velourleggings till!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt söt!

Inger sa...

Jättefin, tänkte på dig när jag var på syfestivalen och såg alla fina barntyger.

Hemmets Journal sa...

Hej!
Jag snubblade nyss över din superkreativa blogg och tror att du kanske uppskattar ett tips på ett nystartat community för handarbete.

Det heter ”mitt handarbete” och är en fristående sida till Hemmets Journal.
Här kan du följa andras pågående handarbetsprojekt och även lägga upp och tipsa om dina egna alster. Så finns ett forum som är super om du vill sprida info om stick/virk/sykvällar och liknande.
Sidan blir också en naturlig plats att blogga på om man vill ha läsare som är där för samma sak som du, alltså handarbete!

Hoppas du hittar dit! Välkommen!

Liza,
www.hemmetsjournal.se/handarbete