tisdag, augusti 19, 2008

Personlighetstest

Man kan ju undra vad man har för personlighet när man har sett fram emot att sticka på sambons tröja efter jobbet, men istället ägnar hela kvällen åt att fundera på helt andra saker, som tex hur man ska hantera hans många jobbresor. (Ja, förutom det där uppenbara just denna gång - att se till att han får med sig garn hem.)

Så när jag såg att Nikka gjort ett personlighetstest så gjorde jag samma test. Det hade ju inte mycket med sambos och resor och tröjor att göra, men det var iaf lite kul, och så här blev resultatet:

Din personlighetstyp:
Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:
Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, SYO-konsulenter, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

Jag tycks ju ha prickat in yrkesvalen fint hittills, men det där "Slutför vad de påbörjat" får väl tas med en nypa salt, iaf när det gäller vissa stickprojekt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi, jag gjorde det där personlighetstestet också. Tycker nog att det det stämde en del. Lite kul iallafall.