måndag, maj 31, 2010

Statusrapport

Blir det något sytt och stickat? Nja, jag pillar lite med mina tyger, klurar på nya projekt och stickar någon maska ibland men så mycket mer har det inte blivit. Det är inte många dagar som är hemma- och innedagar numera. Dels kräver lilla N lite mer stimulans än bara samma gamla mamma i samma gamla lägenhet och dels försöker vi passa på att njuta av våren ute när vi kan.
Numera sover dock lilla N oftast en eller ett par timmar för sig själv om kvällarna så nu har jag ju egentligen möjlighet att pyssla en stund då. Problemet är bara att hon istället vaknar mycket tidigare på morgnarna, så när kvällen kommer är jag ofta lite seg och tycker att det är rätt skönt att duscha, plocka undan lite och sedan bara slösurfa eller glo på TV en stund. Jag har lite grand kommit ifrån det där med TV-stickandet tyvärr. Kommer liksom mig inte för att ta upp stickningen den där stunden.

En fördel med att bli väckt kl 5.45 även på helgerna är dock att man kan hinna fixa eget frukostbröd.


 

2 kommentarer:

Mia sa...

Ja barn och föräldrar kommer verkligen in i perioder. Det tipset fick vi från BVC, att alla perioder går över, både de jobbiga och trevliga.
Vet precis hur det känns när barnet äntligen tystnar och allt det där roliga som bara legat och väntat inne i huvudet, får vänta ett tag till, för just nu orkar jag inte mer än att bara vara!
Tycker du syr och stickar massor ändå och det är fina alster lilla N med flera får njuta av! Var stolt. PS Jag har också beställt namnband och lagt till mellanrumstecken för att få texten på halva bandet, rostrött och silvergrått.

Anonym sa...

Vad härligt med färsk bröd på morgonen! Jag tycker du ska ta vara på vår och sommardagarna nu, så var ute så mycket ni bara kan.