måndag, april 06, 2009

Måndag

Nu har strumpor och skor åkt på igen, men i lördags var det verkligen fantastiskt fint väder. Jag slappade och blev bortskämd hemma hos mor och far och fick faktiskt något litet gjort på stickfronten också. Spiralsockorna är klara och koftan har fått en ärm.
Dagen idag har ägnats åt arbete (betydligt lugnare läge denna vecka), prat med chef och funderingar kring hur och var jag ska jobba i början av sommaren, gravidjympa (skulle tro att vi utgör en vacker syn), tvätt och matlagning. Ja, och sedan har jag stirrat på min mage i en timme eller så. Det har varit liv i luckan ikväll, så hela magen hoppade och buktade. Jag blir mer och mer övertygad om att det verkligen ÄR en alien där inne.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är nog värd att bli lite ompysslad nu. Man behöver det! Blir lite full i skratt åt dina spiralsockor, dom får mig att associera till något helt annat. Sorry! Spännande med hoppande mage!
Ewa

Inger sa...

Det där livet i magen är något som jag kan sakna att inte få uppleva igen.

Mia sa...

Ja spiralsockarna är verkligen en historia för sig själv..

Fin omlottkofta, var hittar jag mönstret?

Må gott med bullrande mage, det är en alien därinne. Vår såg ut som en sån i två månader, mer varelse än barn. Och man tycker om dem ändå ;-)

Anonym sa...

Vad härligt det låter när du beskriver om babyaktivitet i magen.
Det är underbart att vänta barn.Själv har jag 4st.Mår man bra är det bara att njuta.
Man blir aldrig densamma som innan.
Ha det bra med magen och sköt om dig.Kram/Ella.