torsdag, april 16, 2009

Torsdagsrapport

På torsdagar börjar jag jobba lite senare än andra dagar, och för en gång skull är jag uppe i god tid så jag tar tillfället i akt att skriva några rader här. Jag känner att bloggen är lite eftersatt.


Ibland undrar jag vart tiden tar vägen, för det känns fortfarande inte som jag får så speciellt mycket gjort. Ganska mycket tid går dock åt till sådant som att klura på barnsängsmått och lämplig färg till barnets minirum, sortera och rensa grejer, leta kläder till min växande kropp (Hallå, jag trodde jag bodde i en stor stad med rimligt utbud. Haha. Vilket skämt!), vila i soffan, försöka förstå mig på föräldraförsäkringen osv, men allra mest är det nog sådant där vardagligt som att fixa matlådor till jobbet och tvätta och gå till återvinningsrummet med soporna.


Igår hann jag iaf med en timme på stickcafé i den lokala garnbutiken. Trevligt! Borde verkligen försöka ta mig iväg oftare!


Ännu lyser solen med sin frånvaro idag, men rätt vad det är dyker den nog upp! Nu ska jag skaffa mig en bra dag! Gör det du också!

3 kommentarer:

Inger sa...

Så synd att jag var upptagen i går kväll så jag inte hann med stickcaféet.Satsar på i morgon i stället.

Anonym sa...

Fina blommor. Härligt att du tar dig tid med lite ögonfröjd!
Ewa

Mia sa...

Hjärnan är degklump när man är gravid (och sen när man ammar också). Det blir inget gjort.

Och mammaklädesutbudet är en SKAM. Jag trodde jag skulle få ha en massa snyggt när jag var gravid. Höh, det kunde jag ju drömma om. Dessutom är mammakläder gjorda så att de faller i bitar efter vecka 40, som en annan tidsinställd bomb, eftersom tillverkarna vet att de bara behöver räcka en säsong. *mutter,mutter*

Men snart bryr du dig inte om det heller, för snart kommer förlossningstankarna... det kommer att gå så bra så!