måndag, februari 24, 2014

Tröst

Jag är fortfarande sjukskriven och kan fortfarande inte sy, för jag kan fortfarande inte sitta eller stå eller gå någon längre stund. Jag tror dessutom jag kommer få mycket svårt att klara av mina studier, vilka bygger till stor del på uppgifter jag ska göra i min barngrupp (som just nu alltså är någon annans barngrupp). Det hela gör mig ganska ledsen.

Igår haltade jag i alla fall ut i trädgården och kunde plocka årets första bukett och det är ju härligt!!


Och förra veckan tröstshoppade jag det glad-blommiga tyget från Znok som jag så länge dreglat över. Passade på att beställa lite petrolfärgad trikå också, som kanske kan bli ett par leggings till mig själv eller en top till min mor någon gång i framtiden. Drömma man man alltid, eller hur?


- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommentarer:

Ilsefin sa...

Förstår att det är tungt just nu, både med det onda i sig och de konsekvenser det får för studier, syförmåga och vanligt vardagsliv.

Fint om du kan hitta lite tröst i alla fall. Blommorna är ju helt underbara, och så tidiga! Och tyget... jag dreglar över samma tyg fast i grönt, men har bestämt mig för att jag måste sy klart min klänning i znoks kurbitstyg innan jag får köp mer.

Jag tänker på dig och hoppas att du snart mår bättre. Jag önskar att det fanns mer jag kunde göra för att hjälpa dig! Kram

Ilsefin sa...

Förresten, om du behöver mer underhållning i soffhörnan kan jag varmt rekommendera Netflix (om du inte redan har det). Som Spotify, fast för film. Jag har frossat i kostymdramer med vackra och inspirerande kläder från min sjuksoffa :)

Första månaden är gratis... :)

Ullfull sa...

Hu va trist!! Krya på Dig!! /Kram