söndag, september 28, 2008

Vi hade i alla fall inte tur med vädret

Nu är jag hemma igen efter en vecka på Mallorca. Vi har haft det lugnt och skönt och trevligt på många vis, men så mycket sol och bad blev det inte tyvärr. Jag köpte mig inte ens en luftmadrass.

Härligt med semester var det ändå, och många promenader blev det. När man fått blåsor mellan tårna (Jag har världens knäppaste fötter, jag lovar!) så är det skönt att gå barfota i strandkanten en stund.
På en av våra promenader påpekade sambon att det var tur att vi inte hade tagit en resa med ospecificerat boende. Då hade det kanske blivit riktigt svalt om nätterna...
Kvällen innan vi åkte hemifrån hann jag iväg och hämta ut ett paket från Yarnmarket. Efter många förvecklingar fick jag äntligen de garner som jag betalat för, men som de missade att packa i min beställning i våras. Två nystan Silk garden light åkte alltså snabbt ner i resväskan. Det var bra, för de blev till en rolig och enkel stickning att sitta med på balkongen.
Idag skiner solen så härligt här hemma, och träden har hunnit börja byta färg. Jag är sugen på en promenad men först är det tvätt och fixande som gäller. I morgon är ju semestern slut, och fröken är fröken igen.

3 kommentarer:

Kristina sa...

Välkommen hem! Sticktid har du fått och förhoppningsvis mycket mys med M.

Anonym sa...

Välkommen hem från en välförtjänt semester. Tråkigt att vädret inte har varit bra. Men du har hunnit sticka en del i stället!
Ha det bra.
Anita

ewa sa...

Inte sol ute kanske, men förhoppningsvis sol i sinne och hjärta. Välkommen hem till vackra hösten.