torsdag, augusti 25, 2011

Mera mössor

Förra helgen stod jag på loppis för att försöka sälja av lilla N:s urvuxna kläder. Jag hade också med mig ett gäng nysydda mössor (Det blev ju några stycken när jag skulle övningsköra overlocken), och sålde faktiskt sju stycken. Så nu går det snart runt några fler barnhuvuden med Fröken Fräken-mössor på här i stan. Lite kul! Och så fick jag ju iaf in några kronor att köpa mer tyg för  kompensera overlock-hålet på sparkontot med.
Nu har jag efter lite mailkonversation, tygfotografering osv fått beställning på ett par mössor till så jag är på väg ut i köket för att klippa till dem. Det är ju lite också lite kul, men huh, betydligt läskigare att sy på beställning. Tänk om de inte passar sedan?! (Nåja, nu är det kanke inte så farligt när det gäller mössor, men iaf. Tror kanske inte det här med beställningar är min grej.)

Till sist slänger jag in ett par foton på annat jag sytt som jag inte hunnit blogga:
Ett par velourmuddisar till lilla N:s kusin som fyllde 2 år en vecka innan henne.

En kjol i bomullschambrey som lilla N fick i födelsedagspresent. Stjärnan är ett symärke från Stoff och stil som hon själv har valt ut. Känner mig fortfarande väldigt tveksam till hur praktiska kjolar är vid lek, det känns som om de bara korvar upp sig hela tiden, men står eller sitter lilla N bara rakt upp och ner (inträffar verkligen ofta) så är den här riktigt fin med ett par tights under.

2 kommentarer:

Inger sa...

Man kan få vara bara fin också.

Mia sa...

KUL med loppis och beställning! Vilken härlig mössa det var, är det Stoff&Stils påfågelmönster (tror jag såg nåt sånt i katalogen).

Jamen det är nervigt med beställningar, det passar inte alltid. Men det är roligt också. Och med overlocken syr man ju så snabbt att det är bra att ha fler att ösa fina barnplagg över. Sen kan man köpa mer tyg hehe