fredag, december 11, 2009

Fredag

I går var jag nere på stan och klippte mig. Det var mycket välbehövligt. Under tiden skjutsade sambon runt lilla N i vagnen och när jag sedan sammanstrålade med dem sov lilla N fortfarande sött. Jag såg min chans och tittade in på min LYS (Local Yarn Shop) på vägen till bilen. Eftersom jag snart fyller år hade jag bestämt att jag skulle köpa en present till mig själv. 100:- för fyra nystan av Drops nya garn Delight känns ju trots allt ganska överkomligt. Dessutom har jag ett uttänkt projekt till garnet så förhoppningvis kommer det inte ligga i min stash alltför länge. Jag har dock bestämt att jag måste sticka klart min Flower Basket innan jag börjar på något nytt. Tänkte att det skulle vara ett smart sätt att få den klar. ;)Länk

I dag har jag tvättat ugglevästen med sidentvål, inte för att Karisman egentligen kräver det, men för att en sådan behandling brukar göra de flesta stickade plagg lite mjukare. Så även detta.

Funderar på om jag och lilla N ska ta oss iväg på stickcafé i eftermiddag. Jag skulle behöva köpa någon julklapp också, så det kan ju vara läge.

4 kommentarer:

Inger sa...

Var du i fel affär,eller missade jag dig helt.Då får du hojta nta gång.

Anonym sa...

Fint garn du köpt. Grattis på din födelsedag!! Västen är ju jättefin.Hoppas lilla N uppskattar den.
Ewa

Anonym sa...

GRATTIS FRÖKEN! HOPPAS DU FÅR EN FIN FÖDELSEDAG!

Désirée sa...

Grattis!!!
Svårt att inte komma ihåg din födelsedag :)