onsdag, december 16, 2009

Så gammal hon är tänker jag, så gammal

Tack för alla grattishälsningar. I går blev jag alltså ett år äldre och nu står de här vackra blommorna från sambon på köksbordet.Jag firade födelsedagen med att lägga upp till en ny sjal i mitt nya Delightgarn, precis som jag planerat. Med tanke på att stickandet skedde med en sovande/ småätande lilla N i famnen hann jag ganska långt, tycker ni inte? Hittade det här mönstret förra veckan och tyckte först att sjalen såg virkad ut (och det var det faktiskt inte bara jag som tyckte ;-)). Det är möjligt att jag inte riktigt hänger med, men det känns iaf som en sjal som inte "alla andra" redan har stickat, vilket är lite roligt. Det ska dessutom bli spännande att se hur garnets färgskiftningar gör sig.
Idag hinner jag nog inte sticka för idag står en snöig promenad med barnvagnen samt julfest med kollegorna på programmet.

7 kommentarer:

Ilsefin sa...

Grattis i efterskott! Jag tänkte hela dagen i går att jag skulle höra av mig och gratta, men jag glömde det visst till slut i alla fall....

Vackra blommor! Och vacker sjal!

Anonym sa...

Vilka vackra blommor du fick av sambon. Den sambon vill jag också ha :-)

Kristina sa...

Grattis i efterskott. Förvirringen är total. Jo, alla andra har stickat sjalen och jag har lagt upp till en för två veckor sedan. Typ hela västkustligan från grötö stickade panda-sjalen i höstas. =)

Helene sa...

Grattis i efterskott! Underbara blommor!

Undrar om jag har läst dina tankar - är också på väg att lägga upp för den sjalen i Delight-garnet...

/Helene

Malin sa...

Vilket bra projekt till det garnet! Ser mycket fint ut.

Själv håller jag på med en halsduk i samma garn fast annan färg. Stickar "Kenneth-resår" på stickor 3,5. Lite tunna stickor och väldigt enformigt, men det blir tätt och fint.

Anonym sa...

Underbara blommor du fått.Sånt blir man glad av. Ser fram emot att få se din sjal när den blir klar.
Ewa

Bluewhiskey sa...

Ja.. Man kanske skulle testa den där pandan. Kanske. Väntelistan blir allt längre ;p