söndag, mars 21, 2010

Ett par till. Och ett till.

Ett par leggings till har det blivit.

Nu borde jag ju sy överdelar som passar till, men konstigt nog tycker jag mig ha brist på tyg för ändamålet. Jo, och bara en liten gnutta brist på tid som vanligt. Jag fattar inte NÄR alla sybloggande småbarnsmammor syr allt de syr.(Hallå, sover era barn för sig själva eller? På kvällarna också? Jaha, i så fall fattar jag.)

De gröna muddarna blev klara i går kväll. När lilla N efter flera timmars övertrött spattande till sist kommit till ro och somnat i knät vågade jag knappt röra mig. Att sy var inte att tänka på, men jag lyckades ju iaf avsluta och montera muddarna.

Nu har jag alltså två par påskpresentsmuddar klara låååångt (nåja) innan påsk. Nice!

3 kommentarer:

Varkenoch sa...

HURRA!

Mia sa...

Vi har alltid miljoner toppar och två par byxor som alltid får matklet på sig. Så extra byxor är bra att ha.

PS, sy större storlekar nu. På våren och sommaren växer barnen mer av ljuset. Satsa på 80-86, det senare kan hon ha till två års ålder om du har tur. När man skapar kläder till ett barn (som också vill ha ens tid och uppmärksamhet) som växer så jobbar man mot tiden och förutsättningarna....

Boel sa...

Har själv en liten en som är ett par månader äldre än din och det är först de senaste veckorna jag sakta kommit igång med lite stickning igen. Trots att hon sover för sig själv på kvällen en liten stund innan jag lägger mig. Tycker du hinner sy och sticka en farlig massa för att ha bebis, och blogga hinner du ju också!
Finklädd blir hon i alla fall, din lilla N!
/Boel