lördag, augusti 06, 2011

Ligger efter

Jag ligger hopplöst efter i bloggandet. Semesterutflykter, barfotaspring på gräsmattor, födelsedagsfiranden och overlockmaskinsresearch har kommit emellan. Maken har redan satt sig på ett flygplan på väg till jobb men lilla N (som alltså är 2 år nu!!) och jag har helgen kvar. I dag ska vi åka och köpa potta och sedan gå på namngivningsfest. I morgon blir det till att märka kläder, packa förskoleväskorna, fixa matlåda, andas djupt och dra igång vardagen igen.

Jag återkommer så snart jag hinner!

3 kommentarer:

Stickorren sa...

Jamen, livet går före!

Mia sa...

Köpa potta, vilken härlig inflikning i allt det andra. Jaså det är tid för det nu. Vi har fortfarande blöja fast 3,5. Nu har det gått stolthet i det att han inte vill ha kalsonger utan blöja och det går ju inte att tvinga.

Däremot kan jag säga att en "toaring" i barnstorlek inte funkade för oss för det gjorde att han inte ville sitta på vanliga ringen sedan (utan mycket övertalning och mutning). Pottan funkade inte för oss heller, trol för att han har så långa ben och satt obekvämt på den.

Summa summarum, vad det är svårt med toaträning, för en del! Lycka till med potta och vardag.

Fröken Fräken sa...

Mia, lilla N:s potta lär knappast bli utnött än på ett tag, men det enda hon önskade sig i födelsedagspresnt var "En POTTA!". Lila skulle den vara, men i brist på sådana valde hon ut en ljusblå.

Och du, även om det känns svårt nu så kan du vara lugn i att det löser sig med toalettandet så småningom. Har sällan sett tonåringar i blöjor. :)