fredag, juni 13, 2008

Skolavslutning och sommartankar

I går var det skolavslutning här i stan, men jag var inte där. Ingen kyrka, inga vita sommarkläder, ingen "Den blomstertid nu kommer!" Lite konstigt är det, det är ju mitt första år på förskollärartjänst, så i år har jag "bara" vanlig semester´. Ändå känns det inte så förskräckligt. Jag byter 7 veckors sommarledigt mot 5 veckors semester som jag kan ta när JAG vill. Mitt i mörka vintern t.o.m! Och framför allt så byter jag mycken vardagsoro mot vardagsglädje!

Men visst börjar det kännas i kroppen att det är dags att få lite ledigt. 5 arbetsdagar kvar innan jag har en vecka ledigt och far till Gotland med lilla bilen och stora kärleken. Ja, och så J förstås. Bäst jag börjar planerar vad jag ska packa. Det får bli smååå stickningar så jag har plats att skaffa lite nytt garn med mig hem. ;-) (Just nu ser jag liksom för mig hur jag stickar klart sockor och sjal och kanske vantar och en mössa osv och är tvungen att ha dem PÅ mig på hemresan för att få plats.)


Bilden är lånad från www.gotland.net

Om någon har bra Gotlandstips, för garnnördar, bilnördar, 9-åringar eller annat löst folk så tar jag förresten gärna emot dem. Med tanke på bilnörden så får vi dock lov att undvika långa transporter på grusvägar...Hur går det då med mitt stickande? Tja, ganska långsamt och sällan just nu, men härom dagen var jag på stickcafé och fick i alla fall i gång hälen på min senaste socka.Och i morgon är det ju WWKIPD så då har jag ju alla chanser att komma en bit till!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å, ni drar till underbara Gotland. Hoppas ni får fint väder, och att ni kan ladda batterierna rejält.

Anonym sa...

vadå grusvägar????

huskroken rekomenderas vid garnshopping(Ronehamn)

Kneippbyn för nio-åringen (straxt söder om Visby)

Sanna sa...

Härligt med Gotland. Mejeriet, Huskroken och så Gotlands ullspinneris butik i Hemse för Garnnördar. Om du vill ha mera info kontakta mig.

RainyNight sa...

Detta företaag har jättesköna skinntofflor som är fodrade med fårull. De kostar 175 kr och är helsköna

Ödin, F & Th. Garveri AB
Tage Cervins g. 3, 621 56 VISBY 0498-21 00 54
Fax 0498-21 02 54

Hälsningar

Liisa