söndag, december 28, 2008

Mellandag

Oj! Julen är redan över! Ja, eller iaf juldagarna. Vi har haft det så bra, men jag tycker dagarna rinner i väg rätt snabbt med släktbesök och annat. Som väl är återstår en del ledighet och nu äntligen ska jag väl ha tid och ork att pyssla lite.

Lite stickat blev det ju i juldagarna också, om än inte så mycket. På väg till svärmor i Örebro hann jag en bit på en babyhjälm i mjölkgarnet. Tror det är ett perfekt bebisgarn så mjukt och lent och osticksigt som det är.
För er som undrar så åker jag polisbil allt som oftast, men det är min sambos gamla amerikanska polisbil. Jag har alltså inte ägnat julhelgen åt bankrån eller något liknande. ;)

Idag hoppas jag på en frostig promenad och kanske lite sömnad. Hur har ni det?

3 kommentarer:

Susanne sa...

Hej hopp, själv jobbar jag tre pass nu innan jag går på nästa ledighet :) Undrar vad du tycker om mjölkgarnet, (förutom att det är osticksigt) jag har inte provat att sticka med det själv ännu. God fortsättning. //Susanne

Anonym sa...

Skönt att höra att du inte rånat någon bank i julhelgen. Ja, man undrar ju lite när du åker polisbil. Men det var alltså till svärmor färden i polisbil gick.
Jag tycker också helgen har gått oerhört snabbt, men det har varit en bra helg.
Ewa

Samtal från min trädgård sa...

Det låter skojsigt att få åka i en sådan bil! ska nog också prova på mjölkgarnet.