söndag, november 09, 2008

Festivalresultat

I går var jag alltså på syfestivalen i Kista tillsammans med goda vänner. Redan i bilen på vägen upp klappades det på underbart vackra och mjuka garner, som vännen M:s mamma färgar själv. (Titta gärna in på Garnpaletten så förstår ni att vi var lyriska redan då!)

Sedan gick dagen i garnklappandets, tygklämmandets, och ryggsäcksträngandets tecken. Det är härligt med så mycket fint att titta på, och roligt med så många själsfränder på ett och samma ställe, men det var ganska skönt när antalet besökande tunnandes ut framåt sen eftermiddag. Då kunde man verkligen se vad som fanns, och hinna få ett par ord med försäljare och andra utan att brotta sig fram.

Hade gärna haft en stooor budget och kunnat handla på mig massor av bra att ha saker, men det blev en del ändå och jag är väldigt nöjd med mina inköp. Det här är vad jag fick med mig hem:

Lite småbitar trikåtyg, två omgångar strumpstickor som jag verkligen behöver, tre fyndnystan merino och en handgjord träknapp. Ja, och så förstås en fin dag med tjejerna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som om du har haft en fin dag. Härligt! Sådana dagar behöver vi många av i höstrusket.

Anonym sa...

Åh, ännu mer fina knappar! Jag fattar inte varför jag inte tänkte på att jag "behövde" några knappar!?!?