onsdag, november 05, 2008

Tomteverkstad?

Kanske blir det inte julklappar av det, jag har inte bestämt mig än, men jag fick iaf lite inspiration i söndags när jag rotade runt bland mina tyger och garner och tidningar. Ett par mjukisbrallor i lila velour är klara.
Jag har också börjat sticka en mössa. I går kväll stickade jag in ett smalt reflexband i den. Tänkte att det skulle vara smart med en reflex-rand på en barnmössa. Tyvärr blev det inte alls bra varför jag ägnade större delen av min sticktid igår åt att sticka baklänges och ta bort reflexen.

Ikväll blir det kanske några varv på stickcafé iaf! Nu ska jag forcera dimman och ta mig till jobbet! Skaffa dig en bra dag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad roligt - ska du gå på stick-café ikväll!! Då kanske jag ska ta och övertyga mig själv om att orka cykla dit, så skaffar jag mig på så sätt åtminstone en bra kväll :-))

Anonym sa...

Vilka fina byxor du tillverkat! Idèn med reflexband i en barnmössa är ju superbra. Varför blev det inte bra? Var bandet för stelt , för att sticka in? Ska jobba på att skaffa mig en bra dag!
Ewa

Inger sa...

Vad sköna byxorna ser ut.Jag längtar efter den stunden jag ska få till det så att jag kan sätta mig ner och sy lite.Behöver damma av overlooken,det var länge sen den användes.

Anonym sa...

Jag skulle också vilja ha ett par sådana byxor.Ser så härligt sköna ut, och så väcker det nostalgikänslorna sedan man själv var barn. Vill minnas att jag hade ett par nästan exakt likadana.Kul!

Anonym sa...

Ah, synd att idén med reflexband inte funkade - det hade ju varit jättesmart. Går det att sätta dit efteråt på något sätt? Sy med bandet runt mösskanten? Fast det kanske blir obekvämt, hmm...