söndag, november 16, 2008

Småpyssel

Det är skönt med helg. Igår blev den en tur till Ikea för att köpa ny kökslampa. Den gamla (med skärm av glas) sprack när jag eldade för många ljus under den. På eftermiddagen tog jag fram Diamondsjalen från sin gömma och lyckades räkna ut vilket varv jag var på. Stickade tom ett helt varv innan det var dags att bege sig hem till goda vänner och äta middag. Men, vilken dag som helst tar jag ett varv till. Är du på Leftknit? ;-)

Idag har jag inte gjort många knop, men jag har iaf förberett en liten tovningsworkshop jag ska ansvara för nästa helg. Insåg att jag nog tagit mig såpvatten över huvudet. Håhåjaja! Men, något slags pynt kan det nog bli iaf.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, eldade du sönder lampan?!?! Du är rolig du! Jag tror nog att du fixar det där med workshopen. Verkar ju inte vara några problem!Har du såpvatten över huvudet, så halkar problemen av fort som sjutton.Lycka till!

Kristina sa...

jajamensan. Jag är med på diamond, säg till när jag ska lägga upp maskorna.

Sanna T Sköld sa...

Tack för senast!!! Verkligen kul att ses igen. Det är när man träffas som man känner hur mycket man saknar Linköping. Jag kommer snart igen!!!

Inger sa...

Jag har försökt göra ett hjärta.Det blev inte mycket till hjärta måste jag säga.Inte första försöket i alla fall.Får väl göra om det någon gång.