måndag, mars 02, 2009

Odlingar

Några har undrat vad jag tyckte om filmen Män som hatar kvinnor. Jag hade inte så jättehöga förväntningar på den, men tyckte att den var bra. Absolut sevärd! Jag har läst boken, men det var ett tag sedan så jag hade glömt en del detaljer. Antar att det också hjälpte mig att inte reta mig på ev. avvikelser i manus jämfört med boken så som man annars ibland kan göra.
En helt annan sak var ju att den ju kanske är lite lång (2,5 timmar) för den som råkar bli kissnödig efter en timme. ;)

Någon undrade också om limporna blev goda. Och jodå, de blev kanske lite platta, men de smakade bra! Det var länge sedan jag bakade limpor så nu smaskar jag glatt i mig skiva efter skiva med den där speciella smaken av hembakat bröd.

Eftersom jag fick ett så bra länktips i går har jag inte kunnat undgå att bli sugen på nya bakexperiment. Nu står till och med ett försök till vildjästodling på köksbänken.I köksfönstret däremot står en helt annan odling och väntar på en ost- eller kesomacka.

Lite spirande grönt är bra för vårkänslorna när snön faller utanför fönstret!

2 kommentarer:

Inger sa...

Den där jästodlingen ser bra mysko ut.

Anonym sa...

Å, vad spännande med vildjäst. Har jag aldrig hört talas om tidigare. Jag kommer att invänta ditt resultat, och sedan kanske försöka mig på det själv. Lycka till!
Ewa