söndag, juli 12, 2009

Händer det något?

Nja, inte så fasligt mycket. Jag har ju hemester. Jag tvättar och viker och löser korsord och bakar bullar och sover och läser och gör musli och träffar vänner och pillar mig i naveln (nåja, inte så mycket i navlen just nu faktiskt) och sådant. Lite smått blir det ju gjort iaf, och det är skönt att inte ha för många måsten.

Härom dagen knåpade jag ihop ett par fiskar som kanske kan få ingå i en mobil eller helt enkelt bara hänga som de är över skötbordet, sängen eller i vagnen.I går blockade jag äntligen till nederkanten på omlottkoftan.
Jag borde fortfarande sy dit en knapp för att hålla den inre fliken på plats. Konstigt att det inte var knytband eller knapp där i beskrivningen. Hur som helst är den iaf klar att användas. Mjukt och lent och maskintvättbart är garnet. Sambon säger att koftan är fin, men han tror inte att man ska lägga ifrån sig barnet i skogen med koftan på... Han har en poäng där!
I morse vaknade jag i vanlig ordning vid kl 5 för att gå på toa. Ibland har man tur och somnar om. Idag hade jag inte tur så efter ett par timmar bakade jag lite frukostbröd istället.Behöver jag tala om att jag blev sömnig igen så snart brödet skulle jäsa? Det var bara att sätta klockan. Nåja, en tupplur på en halvtimme framåt morgonkvisten är inte fel iaf.

3 kommentarer:

Inger sa...

Är man uppe i ottan får man mycket uträttat.Känns helt rätt attdu tar det lugnt nu och laddar batterierna.Det ska nog gärna bli lite tråkigt också så att man kan gå igenom vad som helst för att det ska bli nån förändring.

Sanna T Sköld sa...

Jag gör samma sak. Är för det mesta upp i ottan och tar mig en motionsrunda och sedan blir det andra saker som skall göras.
ha det gott!!!!

Anonym sa...

Håller med sambon att koftan är fin. Otroligt gulliga fiskar du gjort!Och bakat...det händer ju en hel del måste jag säga.
Ewa