torsdag, juli 10, 2008

Sommarmorgon

Solen kikar fram och jag har ätit min frukost på balkongen. Två dagar kvar att jobba innan tre semesterveckor stundar. Inga klara semesterplaner i år, men en konsert, en födelsedag, några blåbär (Nåja mamma, man måste plocka sin behållare full vet du!), några stickade varv och förhoppningvis några dopp tror jag att jag ska hinna med.

Fast just nu kikar jag lite på http://www.knitmap.com/ och funderar över hur det skulle vara med en ledig vecka i höst också... Det finns ju trevligt garn att köpa i det där stora landet i väster.
Nu ska jag se om jag hinner ett varv på tröjan innan jag åker till jobbet. I går ritade vi zebror och grisar och idag står korvgrillning på schemat. Vad gör du på ditt jobb?

3 kommentarer:

Kristina sa...

Tröjan växer mycket fort. På mitt jobb springer vi mest i korridorer och knappar på datorer. Rita lite grisar skulle kanske lugna ner stämningen eller vad tror du?

E sa...

Jag har pratat med de få kollegor som är på jobbet, fikat med två tanter som kommer hit varje dag, hälsat på några barn från det stora landet i väster som hälsar på sin mormor=min kollega, städat lite i mitt rum (evighetsjobb), fått en kram av en semestrande kollega som hade lånat hem en elbas och nu lämnade tillbaka den, försökt få fatt i folk på telefon, kastat några fler gamla mail (igår slängde jag över 800)...

Det är rätt OK här!

Anonym sa...

Jag tror inte alls att man måste plocka sin behållare full, men jag vet ju en del som tror det :-)
I år har jag sparat en minihink till dig, så du ska få din hink full. Vill ju inte vara i skogen hela dagen!
Mamma.