tisdag, juli 22, 2008

Tisdagstråk

Det är kul att övningsköra med sig själv, och det är ju en förmån man bara har när man redan har tagit körkort. Jag tröttnade ändå efter en stund och åkte hem. Sambon är rar och är och lagar rost på min bil. Det tar tid och under tiden har jag trååååkigt.

Ni vet hur det är när man vill ta sig för något, men inte har lust med något. Just idag har solen skinit för mycket för att balkongen ska vara skön, men för lite för att jag skulle ta lådbilen och åka till stranden. Jag gjorde istället valet att gå runt inne och rastlöst gnälla för mig själv. Inte så upplyftande. ;-)

Till sist tog jag mig en tupplur och sedan var det lagom varmt på balkongen så jag kunde sitta där och sticka klart en babysocka till en tös på andra sidan Atlanten.
Jag har använt det här mönstret, men lagt till några varv på både skaft och fot. Eftersom jag stickade med stickor 2,5 och använde Garnstudios alpaca så blev de tyvärr lite lösa i skaftet, och jag ångrar att jag inte tog några varv resårstickning i början istället för de rätstickade varven. Annars är jag ganska nöjd med garnvalet, och att jag fått användning för mitt egenhändigt överfärgade garn.

Så där ja, ett halvt FO, och livet känns lite roligare igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbart söt liten babysocka!