tisdag, april 18, 2006

Bubblor, maskor och magsjuka

Så är påsken över. Under ledigheten har följande hänt:
Vardagsrumsväggarna har fått ny tapet i tjusig färg. (Samma färg som gipsskivor säger sambon.)
Vardagsrumsväggarna har fått ny tapet med tokmånga bubblor (inte vårt fel tycker jag, det beror på att vi valt en Easy up-tapet som visserligen var ganska easy att få upp på väggen, men som för med sig en massa andra komplikationer som vi inte visste innan.) . Vi måste alltså göra om alltihop.
Jag har repat upp några varv på den bruna sjalen igen, och stickat i fatt desamma, så där är status quo.
Jag har kommit minst halvvägs på en löst rätstickad sjal i mohair. Kunde inte låta mitt nystan ligga efter att jag sett A sticka på sin rosa sjal på stickcaféet. :-)
Samma A har mailat mig en beskrivning på raggsockor och igår satte jag fart med mina strumpstickor. Ja, alltså, det där med fart var kanske överdrivet. Det flyter inte precis supersmidigt, men jag är nu klar med över halva (ena!) skaftet iaf.
Vi har varit hemma hos mina föräldrar, träffat syskonen och ätit påskmiddag.
Vi har fått magsjuka - därav den konstiga bloggtiden. Fy 17! Tror inte att jag har kräkts på tio år. Nu känns det som jag har fått min dos för nästa tio år. Vill inte mer!

Ska fota lite när jag mår bättre igen. Vill inte baskiluska ner mina stickningar genom att fingra på dem nu! Tangentbordet kan jag ju lättare göra rent.

3 kommentarer:

Kattmamman sa...

Stackars dig!!! Hoppas du kryar på dig snart. Undrar nu bara vem den där A är ; ).....

Anonym sa...

Jamen C, vet du inte vem A är???

Kul L att du alltså stickar RÖR nuförtiden!!!

Å så tycker jag ni ska vänta ut de där bubblorna. De kan faktiskt försvinna av sej själva. Eventuellt. Tapeter är ett lurigt släkte och du vet min tapetupphängares åsikt redan.

Hoppas du är frisk nu! Kram!

A sa...

Fröken Lingvist upplyser: Status que? Näääej, det blir inte bra. Status quo blir bättre. Det låter asjobbigt om ni måste göra om tapeterna. Nu förstår jag varför H inte verkade vara på jobbet idag.