tisdag, juni 26, 2007

Resestickning


Har varit iväg på en snabbtur till Malmö. Ganska många timmar bilstickning fick jag, så nu har Argosyn börjat ta form ordentligt.

Ägnade gårdagseftermiddagen åt att spatsera runt på stan. Det var rätt trevligt fastän vädret inte var det allra bästa. Tack vare websupport från Ilsefin (Tack!) fann jag lätt två butiker i närheten som sålde garn. Kikade in på Irmas hus och hittade en hylla med en del Rowangarn, ganska mycket Garnstudiogarn (tänk så många färger alpacan finns i, det märks inte riktigt i min LYS) och faktiskt också ett och annat Noronystan. Men, nja, det var konstigt nog inget som riktigt talade till mig, så de fick bo kvar i Irmas hus. Där fanns också en del klädestyger av det finare slaget, men jag tittade inte så mycket på dem eftersom jag inte var ute efter just det.

Precis bredvid låg Wastessons garn och broderi, en butik med mycket broderier, men också en del virk- och stickgarner. Mest garn från Svarta fåret och Marks & Kattens kändes det som, men jag såg också bla lite Regia och några mohairnystan. Här fick jag hjälp av kvinnan i butiken att hitta ett bomullsgarn till en hatt jag planerat att virka. Så med hem från Malmö kom iaf tre nystan Viva.

2 kommentarer:

Inger sa...

Tänk ibland är man inte riktigt på shoppinghumör.Sånt är livet.

Strumpstickan sa...

Snyggt mönster!