lördag, oktober 11, 2008

Jag har garn

Jag har garn. En hel del faktiskt. Ändå flyttar det in nytt garn här. De senaste tillskotten är dessa:Stickorren var och hämtade ut vårt tröstpris från tävlingen vi deltog i förra veckan. Gullig som hon är gav hon mig sedan BÅDA nystanen och tyckte de kunde få bli vantar eller så. Det låter ju inte som en dum idé alls. Tack snälla Stickorren!

Idag har jag varit hem till Leftknit och hämtat lite mer garn. Det är hennes svägerskas arbetskamrats syster som snällt tagit emot ett garnpaket från Knitpicks för vår räkning där borta i USA. (Det kallar jag garnlangning!)
Två härvor Shadow lace i en härlig grön färg och två reanystan Swish superwash i färgen "Bubblegum". Jag vill bara klappa på dem hela tiden.


Tyvärr har jag inte haft så mycket tid för stickning i veckan, men dragspelsbaskern är i princip klar iaf. Det är bara en massa trådar kvar att fästa.

Ni undrar förstås hur det ska gå med den där månen som brorsonen önskade sig. Det undrar jag också, men jag har iaf skrivit ut ett mönster på en virkad boll och letat upp ett ljusgult garnnystan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh, vad härligt det ser ut. Fina färger!

Anonym sa...

Förresten, här finns ett mönster på ett stickat åskmoln. Det är ju inte riktigt en måne, men kanske kan det hjälpa till med inspirationen? http://www.mittens.se/Gratis/stormy.pdf

och samma tjej har även gjort ett regnmoln: http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=42627&set=lp

Anonym sa...

Härliga garner! Oj, vad många som ställer upp för att ni ska få de garner ni önskar er.Vad underbart! Grattis till vinsten och till att ha en sådan vän. Framförallt vännen!Var räddom henne.