lördag, februari 28, 2009

Lördag

Idag fortsatte rensningen här hemma. Här är några år av mitt liv på väg ut i soporna:
Har gjort mig av med allt från block fulla av lektionsplaneringar till gammal renlav från en adventljusstake jag hade i mitt klassrum. Ja, det här är alltså saker från den tiden jag var klassföreståndare på en liten söt skola och jobbade mig både trött och ledsen. Fast, så länge det gick bra så var det roliga år, och det var ganska mycket mysiga minnen som kom tillbaka när jag rensade i mina lådor. Vad sägs om ett brev från en 12-årig kille som vill tala om att jag är en bra lärare? Sådant värmer ju hjärtat fortfarande.

Fast, nu känns det bra att kasta bort en del och göra plats för nya minnen!

Nu har jag tagit på mig mina svarta mammabyxor och är på väg ut för nu ska vi gå på bio! Tack snälla Nikka för att jag fick ärva dina byxor! Så skönt att iaf ha ett par som funkar. Jag drömmer mardrömmar om misslyckade klädinköp på nätterna....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bra att rensa, även mentalt. Får man dessutom en massa utrymme är ju det ett pluss.
Hoppas filmen är bra!
Ewa

Anonym sa...

Jag såg filmen igår, absolut värd att se, men jag undrar vad jag hade tyckt utan att ha läst boken innan. Regissören har inte haft ett lätt uppdrag.
Linda

Sommarfröken sa...

Det är så skönt att rensa i röran! Det blir ju som en rensning i hjärnan också. För mig är det som att jag rensar i omgångar!
Ha en bra söndag!/ Sommarfröken

Anonym sa...

maste kolla:)