söndag, mars 15, 2009

Sparkar

I eftermiddag har bebisen sparkat i magen och jag har sytt sparkbyxor åt den.
Borde nog sy några kläder till den även i lite större storlekar. Vet inte hur mycket man kommer hinna använda strl 56. Mindre storlek än så syr jag iaf inte, för det känns slöseri med tid ifall det kommer ut en välväxt bebis.

Förresten kan jag meddela att det tog två veckor (!) för min vildjäst på katrinplommon att komma igång.
Just nu ska jag tyvärr inte baka på den så jag har silat av den och låter den bo i kylen ett tag. Jag har ju redan rätt mycket bröd i frysen, och sambon är ute och far igen och det finns ju gränser för hur mycket mackor man kan äta själv, även om man råkar vara gravid och ostsmörgåstokig.
Men om jag ska vara riktigt ärlig så kliar det vansinnigt i fingrarna efter att få baka en omgång tekakor med havregryn i. Kanske senare i veckan...

3 kommentarer:

Anonym sa...

oj, nu ser ju din viljäst verkligen vild ut. Va kul! Ursöta små sparkbyxor du sytt till den lille . Ja, dom växer ju oerhört fort, så det är nog bra att satsa på lite större storlekar.
Ewa

Anonym sa...

Vilka fina byxor magsprattlet ska få !
Jag försökte mig på att göra vildjäst också, men får nog anse det som misslyckat nu. Börjar om från början. Trägen vinner!

Sanna T Sköld sa...

Fina byxor!!! Jag sydde mycket åt våra två små när de var mindre. Det var så otroligt kul och så gick det ganska fort. Linneklänningar skall det i alla fall bli till sommaren.