torsdag, mars 19, 2009

Stickar hon något då?

Nej, inte blir det mycket just nu. Vad konstigt det är att man kan tappa stick-sugen sådär.

Hallå sugen, kom tillbaka! Jag saknar dig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så ibland, att man tappar sugen. Kommer tillbaka ska du se! Nu är det väl lilla bäbisen i magen som tar upp ditt intresse. Dessutom syr och bakar du ju en hel del. Det finns ju inte tid till allt.
Ewa

Anonym sa...

Inte är väl det hela världen om du gör lite uppehåll med stickningen. Huvudsaken är väl att du inte tappar bort dina stickvänner. Har du dom, så kommer nog sticksuget snart tillbaka ska du se.

Mia sa...

Jag håller med. När jag var gravid ville jag inte sticka alls (och inte nåt annat heller) utan ville helst ligga och hålla händerna på magen (och känna hur den lille sparkade). Vår bebis är lugn och harmonisk och jag tror att det delvis beror på att jag vände mig så mycket inåt under graviditeten, jag var där för honom. Nu när han är ute och går och allt behöver han inte sin mamma lika mycket, inget tykänslig eller ledsen.
Men mot slutet av graviditeten kom ledan av att vara så nära "finalen". Då kom jag igång att sticka och att sy och sista månaden var jag piggare än jag nånsin varit. Allt skulle bli klart. Vilket det blev, en del i alla fall.
Alltså: bästa gravidtipset=NJUT