Brödet jäste inte upp riktigt så mycket som jag förväntat mig, så brödbitarna blev lite tunnare. Kanske berodde det dock inte på jäsningen utan på att jag helt enkelt hade kavlat degen för tunt.
Det smakade iaf bra, men blev inte heller någon ny superfavorit, så jag ska nog fortsätta bakexperimenten innan jag publicerar något recept.
3 kommentarer:
Ser ut att vara en del nyttigheter på det i alla fall.Det kanske är så att det hade passat med en liten långpanna.
De blev väldigt snygga! Mycket snyggare än korvbröden jag bakade idag! De blev allt annat än släta men det får gå bra ändå (vi slipper köpesbröd - alltid!)
Det var en häftig film du visade häromdagen, magdansfilmen! Alltid lika ofattbart att det ligger någon därinne och rumsterar! Livets underverk!
Klappa magen och må gott! Kram från Sommarfröken
Bröden ser illafall jättesmaskiga ut. Vad spelar det för roll om dom är lite tunna! Vad bra att du har funderingar på att dela med dig av receptet. Jag gillar att prova nya recept.
Ewa
Skicka en kommentar