måndag, juni 15, 2009

Semester

Jag smygstartade ju min semester i helgen, men idag är min första "riktiga" semesterdag. Det kunde man dock inte tro i går när jag var på besök hos en god vän och stickade. Jag tyckte tiden gick så behagligt långsamt, vi hade så trevligt och jag hann en bra bit på mitt nya ugglevästprojekt. Till sist upptäckte jag dock att det inte var tiden som gick långsamt, utan min klocka som hade stannat. Hihi. Undrar om jag ska se det som ett tecken och låta bli att skaffa nytt batteri?
Idag började jag iaf dagen med lite sovmorgon och nu håller jag på med ett litet bakexperiment. Det ska förhoppningsvis bli något slags bröd av det här:
Återkommer med rapport när det är klart! Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning. Hela eftermiddagen är vikt åt föräldraförberedelse (vågar inte skriva föräldrautbildning för då kanske jag blir strypt av barnmorskan som håller i det hela).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, så perfekt att din klocka stannade när du slutat jobba. Se det som ett tecken på att du ska ta det lugn nu. Härliga tider!

Kristina sa...

Tycker att du ska strunta i att köpa nya batterier. Njut av dagen och låt humöret bestämma.