måndag, juni 08, 2009

Ett FO, men vad ska jag ha det till?

Leaf lace-sjalen är blockad och klar. Jag tycker om garnet, lacegarn från Handpainted yarn och jag tycker sjalen blev skir och fin. Men alltså, jag förstår inte hur jag tänkte när jag stickade på tills garnnystanet närmade sig slutet, för den blev ju helt gigantisk efter blockning.Jag hade ju tänkt ha den som en tunn sommarsjal att lägga över axlarna, och möjligen som en svepa-runt-halsen-sjal till höst och vinter. Jag hade inte tänkt att den skulle vara en snurra-två-varv-runt-kroppen-sjal. Okej, jag överdriver lite, men ni förstår kanske vad jag menar. Sjalen når ner ordentligt över rumpan när jag har den över axlarna.
Så, här har jag nu en sjal, som jag visserligen tycker är fin i sig, men som jag inte alls ser någon användning för. Inte heller kommer jag på någon som har andra sjalstorlekspreferenser än jag och som jag kan ge bort sjalen till. Och repa upp...nä, det orkar jag verkligen inte.
Idéer någon?

6 kommentarer:

Inger sa...

Jag tycker den är jättefin och det kan nog vara skönt att ha en stor sjal att svepa om sig.Sen är det en annan sak att den inte ryms innanför jackan.Tänk vad skön den blir att svepa om sig när du sitter och ammar.

Anonym sa...

Jag tycker ochså att den är jättefin, rimmla inte, vecka den lite vid nacken om du tycker den är för stor, Line

Dödergök sa...

Urfin sjal!
Jag tycker om stora sjalar, det är mysigt att skrynkla ihop dem lite och vira många varv runt halsen, särskillt om de är så där tunna också.

Mia sa...

Ja svep in barnet och dig i den så ofta den går. Och täck barnet från kyla/värme/vind/sol i vagnen, luktar mamma.

Hellre för stor sjal än för liten?

Cina sa...

Jättehärlig sjal- så läckert att den är så stor tycker jag- och så vacker- var den svår att sticka?

StinaKajsa sa...

Den är ju helskön! Svep in dig och
du blir jättefin! Hälsn fr en annan fröken fräken!