söndag, januari 28, 2007

Eko

Nu har jag tvättat ett par maskiner, skrubbat diskbänk och rensat skafferi! Kolla, det blev ju nästan TOMT i skafferiet:

5 kommentarer:

Kattmamman sa...

Jag tror du har en liten Martha inom dig! Kanske kan du inspirera en och annan slarver som jag att åtminstone frosta av kylen då och då. Det ser så trevligt ut när det är så där rent och snyggt!

Anonym sa...

Och det är ju inte ens jul!

Kristina sa...

wow vilken ordning.. vår ordning i skafferiet brukar hålla i två veckor.. tror att vi har för litet skafferi för alla våra varor.

Anonym sa...

MVG i ordning! Men borde du inte handla lite nytt? Jag ska till Coop nu. Har eg inte jobbat klart, men vaddå.

Var lite orolig för de där smygbilderna från igår, men jag hoppas de blev deletade. ;-)


kram!

Bim sa...

Ah... det där ger mig dåligt samvete, hm... Vet någon som behöver städa skafferiet ja... Och i vårt är det tom förvaring av alla plasburkar och durkslag och isfrysningslådor (de som inte får plats i frysen för tillfället ;)) och arton ton med bananer med annat - bakformar?
Hm, undrar jag om man skulle göra en insats där ngn dag... Samla kraft kanske behövs först, ;)
Tvättar gör man dock. Och söndagen gav minst 3maskiner med ren tvätt. Ja, efter en massa extra sköljningar så ansåg man tvätten ren, ;) Hm, de säger att de nya tvättmaskinerna sköljer ur tvättmedel dåligt, hrm. Kan meddela att det gör vår gamla också, hahaha. Och numera fungerar inte tvättpulver längre, bara flytande tvättmedel... ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och sticka på du, lugnt... och träna lite också, så du ORKAR sticka ;)
Sjöbackas blogg