måndag, februari 19, 2007

Alien!

Jag skippade det där med att försöka maskera mig igår. Tog visserligen på mig snurrhalsduken, men det var ju bara för att det var kallt ute. Faktum är att jag gillar den halsduken mer än jag trodde jag skulle göra - antagligen för att den speglar min personlighet så bra. ;)
På bussen i går hann jag sticka lite på en annan halsduk. Vad smidigt det var med dominostickorna på bussen. Jag armbågade inte damen bredvid alls. Tror jag. :)
Det kommer dock ta tid innan den här halsduken blir klar märker jag, för det är faktiskt lite pill när jag ska släppa omslagen, så jag kommer inte riktigt in in någon rytm. Skulle tro att den kommer må bra av en rejäl blockning när den är färdigstickad också.

Åt andra hållet åkte jag bil och hade inte händerna fria att sticka med. Men det gjorde inget.

Vet ni vad?! I morse fick jag se något mystiskt på golvet. Visserligen lite undanskuffade i ett hörn, men vissa saker undgår inte en sticknörds ögon.Ett par raggsockar. Ett par raggsockar som inte JAG har stickat. Det har flyttat in aliensockor hos Fröken!! Men det gör inte heller något.

8 kommentarer:

Kattmamman sa...

Nämen vad trevligt. En liten Lillstrumpa till Syster Yster!

Lía sa...

oh! I like your red scarf! I've that pattern on my list since...well I want to knit too many things but I don't have so much time. I'll enjoy yours for now ;)

Anonym sa...

Själv har jag inte längre papper på att jag är en alien - det hade jag när vi bodde
i Japan :-) Man var alltid tvungen att ha sitt "Alien registration card" med sig...

Men du, Alien-strumpor - är de verkligen det när de tillhör den jag gissar att de tillhör ;-) Om det känns jobbigt får du helt enkelt sticka ett par nya :-))

Anonym sa...

Åååh, men det där är ju ett gott tecken. Han använder raggsockor. Han sliter ut raggsockor. Han vill ha fler! Låter som en god grund till ett förhållande med en sticknörd! ;)

Kristina sa...

Mera sockar till folket och då är det raggisar jag talar om =)

Min sammanboende partner är inne i en slita ut alla gamla sockar just nu. Så kanske till hösten kan jag sticka ett par nya.

Fröken Fräken sa...

Nä, alltså, det är inte det minsta jobbigt att det bor nya raggsockor här. Jag är så glad så!

Anonym sa...

It´s a sign!

Eller nåt.

kram tills i morgon!

Inger sa...

Härligt att livet leker.Tyvärr har jag inte möjlighet att komma i morgon.