söndag, mars 25, 2007

Våffelassistent

Det var LÄNGE sedan jag gjorde våfflor. Tur jag fick så god hjälp av en liten assistent idag.

Färdig våffelmix är smidigt, men efter dagens utvärdering röstar jag ändå för egen våffelsmet med jäst (och naturligtvis: havrekli!).

Nu är det bara raksträcka på sockstickningen, vilket jag glömde och fortsatte minska... Så nu har jag stickat baklänges ett tag igen. Håhåjaja. I morgon är en annan (stick?)dag.

6 kommentarer:

Inger sa...

Det är bra när man får hjälp.Här hemma var det sonen med flickvän som fixade våfflorna.Hemgjord smet med bakpulver mycket frasiga och jättegoda.Glömde dock att dokumentera med kameran.Trevlig stickvecka.

Lía sa...

Alma? could be?
Next time I will make sure to arrive for Våffeldagen!

Anonym sa...

Tack snälla!
Vad treligt och gott det var!

Anonym sa...

Jag menade trevligt ;)

Anonym sa...

Tack så mycket!

Och kanske kunde man ha kanel i också? Och rårivet äpple på...? Finns många sätt att utveckla.

Anonym sa...

Pip!
Oj, vet du inte det... Ju oftare man får sticka bakåt, iställer för framåt. Ja, då räcker ju både garn och stickningen längre, hihihi. (Läs skämt ;))
Våfflor? Ja, det vägrar jag äta, basta. De får steka det UNDER fläkten och jag i annan del av huset. Och jag vägrar gå ut i köket innan det är utvädrat os, urk. Jag mår dåligt bara av doften :( Men, nu klarade jag mig igår ;) Yngsta dottern kördes till sin faster (av sin far) för att bo där under 10v LIA och då käkade de våfflor där. Ja, tom vovven Jiellat käkade våfflor (dum hund ;))
Må så gott... värmländskan - Bim... Kramis och sticka på, framåt och bakåt...
Sjöbackas blogg