Idag har sambon och jag gjort limepaj. Amerikanska recept kan vara lite av en utmaning här i Svedala. Allt finns liksom inte färdigt här.. "9-inch graham cracker crust" fick alltså ersättas med ett egenbakat pajskal med grahamsmjöl, men annars hittade vi det som behövdes.
Gott blev det. Och grönt blev det. Så går det när man viftar för mycket med karamellfärgsflaskan.
Gott blev det. Och grönt blev det. Så går det när man viftar för mycket med karamellfärgsflaskan.
8 kommentarer:
Oj, det där ser både giftigt och gott ut.. Kul!
Ser lika grönt ut som marsipanskalet till prinsesstårtan jag gjorde en gång för länge sen.Numera brukar jag ta genvägen över färdigkavlad skal.
Nu ska ju iofs en äkta Key Lime Pie inte vara grön över huvud taget, men men...
Jag som fick äran att smaka den, kan garantera att den var väldigt god iallafall.Fastän att den var grön.....Mums!
/Provsmakerskan
Men alltså, är det nån kanel i då?
Nej, vi hade ju inga äkta Key Limes heller, så vi fejkade glatt även färgen, så ingen skulle få för sig att det här var en RIKTIG Key Lime Pie.
Och nä, kak-snobben, konstigt nog var det ingen kanel i. Det måste de ha glömt i recpetet. Får ändra det nästa gång.
Tänk vad det slarvas med korrekturläsning! ;-)
Jag har alltid undrat hur amerikanska pajer smakar - är det stor skillnad?
Skicka en kommentar