lördag, oktober 17, 2009

Tappad sug

Är det någon som vet var man hittar en ny sug? Jag tappade just min igen.

Lilla N behöver vantar och härom dagen provade jag några olika vantar på henne, dels några olika som min mormor har stickat för länge sedan och dels ett par i turkos alpaca i nyfödingsstorlek som jag stickat själv för några år sedan. Mormors vantar är lite stora men de funkar. Mina vantar var lite små, men hade bra form för att sitta kvar på handen. Jag bestämde mig för att sticka ett par likadana fast större.
De petrolfärgade är alltså de som är lite små, men dessa kunde jag iaf få på henne häromdagen. När jag nu provade de rosa går de inte att få på henne. Jag måste ha gjort resårpartiet för hårt. Skumt. Och otroligt irriterande. Lilla N blev också irriterad på att jag ens försökte.

Okej, det är ju inte så illa att klanta till ett par babyvantar, men det tog mig iaf två kvällars sticktid att komma så där långt. Så sugen försvann. Det gör det ganska lätt just nu känner jag.

3 kommentarer:

Josefine sa...

Vad är det där för smart vantmönster? Egenkomponerat? :)
Har letat efter ett bra vantmönster till en liten. Han är ganska precis en månad nu.

Fröken Fräken sa...

Josefine: Orginalet är ett Dropsmönster som finns här: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=16&lang=se

Kristina sa...

Trist att den inte passade. Skumt som bara den. Usch får se om du kan hitta den tillsammans med mig imorgon.