onsdag, november 18, 2009

Jag hann!

Vågade inte banka fast tryckknapparna när lilla N sov, men jag hann iaf sy klart.


Lite dålig färgåtergivning på fotot. Bodyn är mörkblå och turkos och är tänkt att matcha byxorna jag sydde förra veckan. Även den randiga trikån är från E-slöjd och jag hade precis (!) så mycket att det räckte till på längden.

Jag har även hunnit dammsuga, promenera, bada lilla N osv, nu återstår bara att se om jag kan ta en dusch utan att lilla N vaknar. Ja, och så packa ihop lite mer för resan. Oj, så mycket saker jag drar runt på numera.

5 kommentarer:

Stickorren sa...

Jag förstår hur du har det med en som reser både planerat och oplanerat. Jag skickar en liten uppmuntranskram till dig! Du är ju riktigt bra på att sy, mycket snygg den där bodyn! Färgerna låter ju bra också :-)

Anonym sa...

Vilken fin body! Du är ju superduktig! Förstår att du gillar att sy när resultatet blir så himla bra.

Anna sa...

Vad fin body!! Det är inte kul när ens andra hälft är ute och reser. Man behöver också tid för bara sig själv mellan varven. Det är bra att du hinner handarbeta lite också. N förstår säkert att du behöver det. :-)

Sofia sa...

Oj va du är produktiv o flitig! Så himla duktig på att sy, man blir smått avis! Vad har du för symaskin?
Jag grälade med min gröna 50-talsdito igårkväll. Jag ville ha fast en ny dragkedja i jackan, men det ville absolut inte maskinen.
Ha det så skönt hemhemma!

Fröken Fräken sa...

Sofia: Jag har en Husqvarna Prelude 370 (eller är det 270?) som är några år gammal. En basic maskin, men iaf med några stretchsömmar vilket underlättar vid trikåsömnad.