onsdag, november 18, 2009

Mitt liv på en onsdag

I går var jag less. Ledsen och less. Sambon behövde åka på en akut resa till Japan idag så veckan och framför allt helgen som jag sett fram emot blir inte som jag tänkt mig. Sådant gillar jag inte. De vanliga resorna kan jag ta, men de oplanerade har jag svårt för. Idag är det dock en annan dag, jag har ryckt upp mig, bytt några bajsblöjor till (hjälp vad lilla N bajsar just nu!!) och mentalt börjat packa för att ta några dagar hemhemma istället.

Synd bara att jag inte orkar släpa med mig symaskin och tyg osv. Jag vill ju så gärna komma igång med mina sömnadsprojekt. I måndags fick jag inte tillfälle, och inte i går heller. Lilla N har börjat somna sent på kvällarna igen, 22.30-23 sådär, så jag hinner inte då heller.

Idag ska jag prioritera två sömmar på en body jag håller på med. Och dammsugning och tvätt. Och packning. Och en promenad. Hm. Och så amningen förstås, och leken, och ett bad för lilltjejen, och kanske en dusch för mig vore trevligt...ja, så vi får väl se vad jag lyckas med.
Nu har lilla N somnat i min famn iaf, så jag ska försöka lägga ner henne och sätta igång.

Ska bara visa er hur hon kan se ut när jag äter frukost. Ibland lägger jag lilla N bredvid mig på kökssoffan och placerar ut lite leksaker runt omkring så att hon ska ha något att roa sig med. Se hur duktig hon är på att samla ihop sina leksaker redan. ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att lilla N lärt sig att samla ihop leksakerna redan. Hon vet hur hon ska charma mamma.
Fattar att du blir less på att inte få ha sambon hemma ens på helgen.
Ewa

Anonym sa...

Det låter inte så roligt, men jag tror sambon tycker det är än värre, eller hur?
Kine.

Mia sa...

Kram

Nina BF sa...

Vilken sötnos!