torsdag, februari 04, 2010

FO Solfjädersjal

I går var jag, lilla N och sambon på stickcafé. Det blev inte så lång stund, men jag hann iaf prata lite med goda vänner, langa garn och sticka ett varv. Trevligt!

Hemma i soffan på kvällen stickade jag sedan klart min solfjäderssjal i Drops Delight.


Eller helt klar vet jag inte om den är, men åtminstone avmaskad. Och avsmakad idag.


Lilla N är lite bekymrad över alla garnändar som måste fästas. Det är jag också, men annars känner jag mig nöjd och glad. Ska bli kul att se hur den ser ut när den är blockad så småningom.

4 kommentarer:

Mikaela sa...

Tänk att det har gått ett halvt år sedan N föddes ren! Otroligt hur tiden flyger iväg :) Min äldsta påpekade åt mig i förra helgen, när vi var på väg på dop: "Mamma, om 4 år är det jag som kör..." Sucka mitt hjärta, men brist inte :)

Anonym sa...

Grattis till att ha fått med dig sambon på stickcafé. Händer det ofta ? Stickar han också, eller är han bara barnvakt och social?
Jo, nog ser lilla N bekymrad utalltid, men det tror jag inte att honbehöver vara. Det där fixar väl mamma!!

Anonym sa...

Vad fin din sjal blev. Lilla N hoppas nog att mamma ska sticka en till hennne också. Visst är det bra att sambon kan hänga med en stund på stickkafè, så man kan få en lite chans till att sticka.Min har varit med 5 ggr nu, och börjar förstå att jag inte kan sticka särskilt mycket utan hans hjälp med lillen.Man måste ju få träffa sin kära stickvänner ibland.Det är en lisa för lilla själen :-)

Blipp sa...

hej du har fått en kreativ award av mig! stickningochkbt.blogspot.com