måndag, augusti 24, 2009

Dumma, dumma foglossningsskit.

Ursäkta det otrevliga språket. Har haft ont i ryggen/rumpan/benet i över en vecka igen. Så pass ont att jag har svårt att gå någonting alls. Inte vet jag säkert vad det beror på, men det känns precis som foglossningsstrulet jag hade i våras, fast på andra sidan.
Mycket frusterande eftersom solen skiner och jag så gärna vill ut och gå med barnvagnen! Dagens utflykt blir istället att ta bilen bort till BVC i em.

Fast idag känns livet lättare än igår. Lilla ängeln vaknade på gott humör och hon har redan sovit mer sammanhängande än hon gjorde på hela dagen igår (Då sov hon bara för sig själv ca 20 min medan jag gjorde den där kakdegen, annars var det någons famn som gällde fram till kl 21.).

Näst bäst efter famnen är att sova på amningskudden. Kolla så gosigt:

Och just som jag skrev det, vaknade hon. Dags för lunchamning med andra ord!

7 kommentarer:

Josefine sa...

Hon är fantastisk. :)
Grattis!

Anonym sa...

Vad mysigt att ni äter tillsammans :-)Men hu vad tråkigt med ditt onda. Förstår ju att det skulle vara trevligt att ta en promenad med lilla N.

Anonym sa...

Jag har en kompis som blivit hjälpt av extra magnesium i tablettform när hon hade foglossningsvärk. Köpt på apoteket eller hälsokosten tror jag.

Anonym sa...

Visst är det tråkigt precis som man inte har nop med allt det nya.

Fosco sa...

Usch, smärtan låter ju verkligen inte kul. Och så dålig tidpunkt också - jag hoppas att det snart går över.

Knyppeltanten sa...

Jag lider verkligen med dig när det gäller värken, har själv haft det under två graviditeter och sen aldrig blivit bra efter det. Blev tillsagd att inte skaffa fler barn om jag ville kunna rör mig i fortsättningen. Så vad du än gör vårda värken ordentligt.

Ilsefin sa...

Den där bilden ser ju hur mysig ut som helst :)

Jättetråkigt att du har ont igen. Hoppas att det går över rackarns snabbt! Säg till om du vill ha sällskap, eller behöver hjälp med något. Jag finns ett stenkast bort och kan bistå med allt möjligt - garnlangning, kläd- eller matshopping eller "bara" lite sällskap!