tisdag, december 04, 2007

Tankar på en tisdag

Jag har försökt få tag i den personalansvarige på min arbetsplats idag igen. Det lyckas dåligt. Undrar just var jag ska förtjäna mina garnpengar efter jul! Det är minst sagt spännande..

På grund av denna spänning, samt diverse andra undanflykter, har jag pluggat mindre än jag borde idag. Som vanligt. Det märkliga är att jag ändå brukar få ihop det hela till sist. Själva nyckeln heter "Deadline närmar sig". Och det gör den inte just nu. Det jag jobbar med nu ska vara klart en bit in i januari. Det skulle ju förstås vara underbart om jag var i det närmsta klar innan jul, så att jag verkligen fick julLOV. Men, som sagt. Jag behöver faktiskt mindre tid på mig för att inte bara må dåligt över saker som ska göras, utan också GÖRA dem.

För övrigt knåpar jag vidare med adventskalendern. Jag ligger lite före er andra, iaf, även om inte min stickning är helt klar den heller. ;-) Kravlöst, som sagt!

2 kommentarer:

Ilsefin sa...

Hm... hoppas som sagt att personalmuppen är så svåråtkomlig för att hon ägnar alla dygnets timmar åt att hitta en superbra lösning åt dig!

Och när det gäller studierna så tror jag stenhårt på osmos! ;)

Anonym sa...

Det ordnar sig säkert med garninkomsten även på det nya året! *håller tummarna för nåt riktigt bra*
Har inte fått fingrarna ur andra stickningar, så jag har inte börjat följa din kalender praktiskt, men jag läser nyfiket varje dag! Heja du!