lördag, augusti 26, 2006

Whohoo - ett FO!

I går kväll (med datorn avslagen) stickade jag klart halvvantarna i Regia.

Garnet räckte gott och väl, vilket är bra att veta för ev. framtida liknande projekt.

Nu ska jag ta med mig min tovade väska och min stickpåse på en liten utflykt i min stad innan det är dags att åka och gratulera storebror på födelsedagen!

5 kommentarer:

Lía sa...

Grann tumvante ;)

A sa...

Hur kalla handleder har du egentligen? Du får utveckla det hela lite och göra benvärmare och damasker också. Tycker jag. Det börjar bli tjatigt detta!

Eller varför inte en löspolo, eller vad det heter. Såna stickade mamma till mig när jag var liten. Mycket bättre än halsduk för ett barn och varmt och skönt även för en vuxen. Jättebra att dra upp över näsan när man cyklar i kylan. Förläng din sambos cykelsäsong med nån lagom macho variant! Hehe.

Anonym sa...

ETT Regianystan till två rör?

Jag såg btw ang Nikka´s inlägg, en ursnygg fuskpolo på g när jag var på stickcafé i Stockholm. Tänker offra lite hamstrad alpacka på en sån. Ska leta upp sen nån dag. Har lite att göra klart först bara... :-)

Anonym sa...

Dom är grymt snygga - men när används dom? Innan själva fingervantsäsongen eller vid speciella tillfällen ,typ laga punka en kylig höstkväll eller?

Fröken Fräken sa...

Tja, man har dem väl när man känner för det. ;-)Men för mig är det nog mest vid tillfällen då jag skulle vilja ha vanliga vantar, men när det är för opraktiskt. Tex vid bilkörning (klar halkrisk på ratten med vanliga vantar), när man det är kallt inomhus och man vill kunna knappra på tangentbordet, eller sticka fler halvvantar. Ja, eller för den delen meka med cykeln!! Bra idé!

Fast, allra mest var det nog så att jag ville testa garnet.. ;-)