lördag, juli 18, 2009

Lördag

Jag har nu efter lite vånda beställt mer Muskat från Deisy design. Hoppas nu bara de har rätt färger kvar, och att garnet hinner hit (och gärna hinner bli uppstickat) innan bebisen vill ut. Jag kan ju teoretiskt sett ha tre veckor på mig, så det är inte helt omöjligt. :) Annars är kanske filten ett alldeles lagom enkelt projekt så där i en ny tillvaro.

Idag ska jag på utflykt med Leftknitt och hennes sambo. De är så rara som tar mig med ut på sin första riktiga sememesterdag. Nu måste jag packa stickning. Och nudel!

Eh. Förresten, en annan sak. Det där med bebisnamn är supersvårt. Vår lista växer och krymper och ändras. Mest krymper den känns det som. Så ge oss GÄRNA förslag på fina namn!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det här med namn kan vara knepigt. För oss har det löst sig självt, när bebisen visat sig så har vi sett att det varit en..... men vill man ha ett eget namn så kan man leka lite med sina egna namn baklänges eller hälften av varje, idag får man ju ge namn som är lite udda men givetvis skall man ta hänsyn, men det kan vara kul att leka lite och testa. Kine.

Anonym sa...

Jag gillar Märta,,Astrid,Adéle.Melker.John.Gustav.Det är jättesvårt med namn.

Sunna sa...

Jag tycker om annorunda namn, Tindra tex

Anonym sa...

Å, vad kul att få tipsa dig om fina namn. Jag tycker att följande är fina: Milo, Milas Lino,Vera, Signe, Lea, Edla, Emmi, Tyhra, Edith, Sally, Allice. Clara,Nils, Isak,Tage. Neo, Axel,Konrad.mfl. Kan ju hålla på i evighet :-)
Ewa

Anonym sa...

Jag har namn som "blev över" sedan jag själv fick barn. (Fick ju bara ett barn :-) ) Håll till godo: Edvin, Elis, Aron, Tore, Noa, Alve, Aldo, Anni. Ally. Lilly,Elina, Olga, Tilda. Aida, Emmy, Elice, Elizia.

Mia sa...

Alfred tycker jag är fint. Fast det kanske är för att vi valde det till vår son. Många kommentarer om namnet har varit: Vad fint! Ovanligt men ändå välbekant och samtida med nuvarande populära namn.
Har inte heller träffat nån annan som heter det i trakten. Den här stan är stor nog för två Alfredar.

Hugomamma sa...

Hugo eller Thea, dock inte på samma gång...
Eller Hedvig eller Hampus eller Herman eller Ebba