tisdag, juli 14, 2009

FO-, WIP- och UFO-status.

Sådär, nu är det viktigaste på hårddisken kopierat så nu har jag kunnat ladda in några nya foton. De här blå spiralsockarna blev egentligen i princip klara under Orustresan, men först idag sydde jag ihop tån på den sista. På Ugglevästen återstår att sticka kanter kring ärmhål och urringning, men eftersom detta inte är ett projekt som behöver färdigställas förrän till våren så får det vänta tills jag är klar med filtprojektet.
Det återstår många och långa varv på filten, men jag börjar tyvärr få ont om garn. Var på stan och letade fler nystan, men fick bara tag i det gröna. Får se hur jag gör med randningen på slutet. Kanske får jag stå ut med att avvika från mönstret.
Jo, just ja, på UFO-fronten såg allt bra ut. Bebisen har fixerat sig nu (åt rätt håll!) så nu är det bara att vänta på att den vill titta ut.

2 kommentarer:

Inger sa...

Limporna blev riktigt goda.Ett par dl av surdegen och 50g jäst,1 liter vatten en skvätt matolja,en msk salt och sen mjöl till lagom konsistens(graham,grovt rågmjöl,vetemjöl).Västen ser ut attblli jättesöt,men tråkigt att inte det bruna garnet vill räcka.

Anonym sa...

Ugglevästen blir ju superfin. Spiralsockarna ser också fina ut, blir varmt och gott om små fossigarna.