tisdag, augusti 12, 2008

Vad har fröken för sig?

Jo, jag jobbar, besöker Nisse (på bilplåtsfirman), stickar och fikar med vänner, letar resor, och sover. Ungefär så.

Det jag inte gör är att plocka ur diskmaskinen, raka benen eller laga mat. (Vissa dagar är lådorna i frysen en välsignelse.) Inte för att jag inte har TID. Jag har bara inte LUST.

I morse vaknade jag för tidigt för mitt eget bästa, med den där irriterande molvärken i hela kroppen. Undrar om det betyder att hösten är på intågande.

Då var det desto trevligare att min sambo ringde för en stund sedan. Han befinner sig på andra sidan Atlanten, och ville tala om att paketet från Knit Picks kommit fram till rätt ställe. Härligt! Det betyder att det nu bara återstår att tåla sig i två veckor tills han och garnet är hemma. (Mindre härligt!)

Hm. Det regnar. Jag fryser. Den visslande badrumsventilationen är åtgärdad. Jag har sovmorgon i morgon. Det kanske faktiskt är läge att tappa upp ett bad för en gångs skull!

2 kommentarer:

Inger sa...

Du har verkligen något att se fram emot,sen kan man ju vid en hastig läsning tolka det där "mindre härligt" lite tokigt.Håller med om att det här vädret kan få en att tro att sommaren tog slut i och med att semestern tog slut.

Anonym sa...

Jag tycker du verkar ha det ganska gott, förutom molverken då. Den kan du ju gärna få slippa. Ja, så är det väl lite längtan efter sambon va? Inte bara garnet gissar jag. Men Nisse kanske är en trevlig prick :-).