tisdag, augusti 26, 2008

Onsdag (Trodde jag ja!)

Jag har inte tagit mig iväg till jobbet ännu, men jag mår bättre och i morgon kommer jag ju må ännu lite bättre så då ska jag jobba. Så det så!


Jag tycker alltid det är så jobbigt att avgöra när man ska vara hemma. Hur jag än gör har jag dåligt samvete. Antingen för att jag inte är på plats på jobbet (Jag är ju "bara" förkyld.), eller om jag går dit, för att jag går runt och snorar och smittas.


Men, eftersom jag varit relativt tyst de senaste dygnen och ändå har röstproblem känns det ändå smartast att inte anstränga sig för tidigt. Jag minns nämligen hur det blev sist.
Jo, och fria andningsvägar är också underskattat, det är helt klart! (Påminn mig gärna om att vara tacksam över att jag kan andas lätt när jag är frisk.)

När jag nu ändå är hemma så kan jag ju passa på att presentera mina nya vänner:

Tre nystan Andean Silk. Jättemjukt och gosigt garn som provstickats av Ilsefin. Jag ville förstås också prova, men har inte så stora projekt i åtanke. Det gröna tänkte jag kunde få bli vantar som matchar min Diamondsjal om jag någon gång räddar den från botten av stickkorgen och gör klart den.
Ett till provnystan. Svart Merino style. Kan få bli muddar. Dryga 17 kr/ 50 gram känns nästan som ett FÖR bra pris, och måste naturligtvis utvärderas. :)

Två härvor mycket mjukt merinogarn som heter Shadow lace. Jag ville egentligen ha minst tre färger till av det här garnet, men tvingade mig själv att låta bli. Gissa om jag har dreglat över Leftknitts turkosa härvor.


Ja, och så ett par superbilliga ofärgade härvor. Det kan man ju ändra på. Ja, inte priset, men färgen...

3 kommentarer:

Kristina sa...

Men är det inte tisdag idag? Eller är det jag som är veckovil?
Tack snälla för lagningen. Underbart att gosa med de nyanlända.
KRAM

Anonym sa...

Krya på dig!

Härliga garner du/ni fått! Njut av dem och bli frisk fort! :)
Kram Sofia

jenny sa...

jätte vackert garn, gillade de gröna härliga färgerna!

ska bara lära mig sticka lite mera avancerat själv, någongång när jag tar mig tid...

kram